Astroloji

2 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE DOLUNAY RİTÜELİ

Yeni Ay başlangıçları temsil ederken, Dolunay ise tamamlanışları ve bitişleri temsil ediyor.

2 Eylül Çarşamba günü saat 08.21’de gökyüzünde, Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.

Her Dolunay zamanı bize; eskiyi geride bırakma, artık bize hizmet etmeyen duygu, düşünce ve olayları bırakma, ve hayatımızda yarım kalmış hesapları kapatma fırsatı sunar.

BALIK DOLUNAYI

Balık burcu bilinçaltını ve sembolizmi de simgeler. Bu Dolunay süresince, bilinçaltı eski ya da yeni, bilinçaltına itilen düşünceleri ve duyguları rüyalar ve rüyalardaki semboller aracılığıyla bize gösterebilir.

Balık burcu aynı zamanda şifa ile de ilgilidir. Bu dönemde bilinçaltından, bilinçüstüne çıkan duygu ve düşünceler ile yüzleşmek, onları fark edip, şifaya yönelik adımlar atmak daha etkili ve çabuk bir şifalanma sağlayacaktır.

Balık Dolunayından Bir Gün Öncesinde Gördüğüm Rüya

Birkaç gündür ben de şifaya yönelik bir şeyler düşünürken; 1 Eylül sabahı rüyamda, şifanın ve şifacılığın sembolü olan yılan sembolünü gördüm.

Rüyamda ne zamandır istediğim, iri yılanlı bir kolye varmış onu görüyorum ve onu satın almak için hemen harekete geçiyorum.  Bu kolye rüyamda, altın ve gümüş renk olarak iki renk. Bu iri yılanlı kolyelerden altın renkli olanını başıma takıyorum, gümüş rengi olanını ise boynuma takıyorum. Nedense rüyamda bir tanesini almam gerektiğini düşünüyorum. Boynuma taktığım kolyeyi satın alıp çıkıyorum. Sonra denize giriyorum. Deniz de, şifa sembollerinden birisidir.

Rüyanın mesajı açık. Burada hem şifalanma hem de şifacılık mesajı var. Tepe çakram çok açık, o yüzden boğaz çakrama biraz çalışmam gerektiği mesajı var şifalanmak için. Aynı zamanda rüyamda, şifacılığını kabul et ve daha çok kullan mesajı da var. Başkalarını şifalandırırken, kendini de şifalandırmaya devam et diyor.

Aldım, kabul ettim. 💛🙏💜

Artık bir dönemin sonuna geldik. Yaz bitti, yıl da bitmek üzere… Bir dönem daha kapanıyor. Bizim için içsel ve duygusal hasat zamanı. Biz de kendi hayatımızda bir şeylerin sonuna gelmiş olabiliriz. Bu bir durum, duygu, olay ya da ilişki olabilir. O her neyse, onu daha fazla taşımanın bize faydası yok. Artık size yük olan bu şeyleri şifalandırın ve bırakın.

Balık burcu hangi evinizdeyse, bu dolunay sürecinde o evle ilgili konular gündeme gelebilir.

Gerçeklerden kaçmak yerine, onlarla yüzleşin. Bu dönemde sezgilerimize ve rüyalarımıza daha fazla dikkat edelim. Hayatımızı değiştirmek veya kendimiz için daha iyi bir yaşam istiyorsak, yeni ve güzel başlangıçlar yapabilmek için eskiyle vedalaşmayı bilmemiz gerekiyor. Aynı zamanda tüm kurban rollerimizden sıyrılıp, kendi yaşamımızdaki sorumluluğumuzu görüp, yaşamdaki sorumluluğumuzu alarak kendi gücümüzü tekrar elimize almalıyız.

Şu an ne yöne gideceğinizi ya da ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsanız; ne yapmak istediğinizi ya da neyin sizi mutlu edeceğini kalpten sorun ve sorunuzun cevabını almak için hislerinizi dinleyin.

Bu süreçte rüyalarınıza ve rüya sembollerinize de dikkat edin çünkü sorunuzun cevabını rüyalarınızda da bulabilirsiniz.

Kalbinizden geçen soruların cevabını, yine yüreğinizde bulacaksınız. Siz sadece kalbinizin sesini iyi dinleyin ve bu sese güvenin.

⚕️Figen Karaaslan

Balık Dolunayı Olumlaması

Kalbimin sesini her zaman dinliyorum ve sezgilerime her koşulda güveniyorum.

DOLUNAY RİTÜELİ

Gelişiminize ve iyiliğinize olmayan tüm olayları, konuları, kişileri, durumları, kırgınlıkları, acıları, negatif enerjileri, korkuları, kaygıları, borçları, yoksunluk bilincini, kısaca tüm bırakmak istediklerinizi beyaz bir kâğıda yazın.

Dolunay gerçekleşmeden önce, Dolunayın gerçekleştiği saatlerde ve Dolunay günü,

‘Tüm negatif düşünce, his, anılardan, durumlardan ve kişilerden şimdi sevgiyle özgürleşiyorum. Dolunayın şifalandırıcı ve tamamlayıcı enerjisiyle olumsuz kişi, duygu, düşünce ve blokajları geride bırakarak şifalanıyorum’ diyerek, kâğıdı yakın.

Kağıdı yakarken, ‘benim ve bütünün en yüksek hayrına olsun. Ve öyle de oldu’ deyin.

DOLUNAY DUASI

Bu harika Dolunayın dönüştürücü ve şifalandırıcı enerjisinin hayatımdaki tüm negatif duygu, düşünce, hislerimi ve bilinçaltımı, şimdi sevgiyle şifalandırmasına niyet ediyorum. Yeni ayda yeni, güzel başlangıçları, bolluk- bereketi, mutluluğu ve sağlığı seçiyorum.

Hak ettiğim bolluk ve bereketi almayı kabul ediyorum ve bunun için kendime izin veriyorum. Hayrıma olan tüm iyi şeylerin ve güzelliklerin şimdi hemen hayatıma girmesine niyet ediyorum. Hayatımdaki tüm güzellikleri görmeyi ve fark etmeyi seçiyorum.

Sahip olduğum her şey için Yaratıcıya şükürler olsun. Teşekkür ederim.

Şifa olsun. Ve öyle de oldu. 🙏

Herkese bol farkındalıklı ve şifa dolu bir Eylül ayı dilerim.

⚕️Figen Karaaslan

Astrolog- Ruhsal Şifacı ve Kişisel Gelişim Yazarı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?