Ruhsal

Başmelek Mikail İle Eterik Kordon Bağı Kesme Çalışması

Başmelek Mikail İle Eterik Kordon Bağı Kesme Çalışması

Yaşamın içinde ailemizle, akrabalarımızla, arkadaşlarımızla ve özel ilişkilerimizde zamanla duygusal ve fiziksel bir bağ oluştururuz. Bu bağlar, görülmeyen eterik kordonları yani ipleri oluşturur. Bu eterik kordonlar/ görünmez kancalar aracılığıyla bedenimize bağlıdır ve bu şekilde, karşılıklı olarak enerji alışverişi gerçekleştiririz. Bu bağlar aracılığıyla pozitif enerjiler geçebileceği gibi negatif enerjiler de geçer. Bu yüzden en sağlıklısı kordon bağlarını keserek, bu negatif enerji hattını kapamak ve hatta kendi enerji kaybımızın önüne geçmektir. Bu da enerji alışverişini sonlandırmak ile mümkün olur. Bu yazıda, Başmelek Mikail ile Eterik Kordon Bağı Kesme Çalışması nasıl yapılır onu anlatacağım.

Özellikle aşk gibi yoğun duyguların olduğu ilişkilerde bu bağlar çok daha güçlü olur. Biz bu kişilerle birlikteliğimizi sonlandırmış olsak bile onların enerjileri hala bizi etkiliyor olabilir. Bu da zaman zaman bu kişileri hatırlamamıza, düşünmemize ve gücümüzün düşmesine neden olur.

Hayatımız boyunca genelde birden fazla duygusal ilişki yaşadığımız düşünülürse, fiziksel bedenimize görünmez kancalar olarak geçmiş bu bağların duygu ve fiziksel dünyamızı hala etkiliyor olması bizim için hiç sağlıklı bir durum değildir.

Peki bu eterik kordonlardan/ duygusal kancalardan nasıl kurtulacağız?

Benden ve bu konuda eğitimli, donanımlı diğer kişilerden profesyonel danışmanlık alabileceğiniz gibi kendiniz de niyet ve imajine yoluyla bu bağ kesme çalışmasını yapabilirsiniz. Kendi kendinize bu bağ kesme çalışmasını yaptığınız halde hala enerji alışverişinin devam ettiğini hissederseniz, danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

Başmelek Mikail ile Eterik Kordon Bağı Kesme meditasyonunu, Youtube kanalımda yayınladığım videodan da seyredebilirsiniz.

Bağ Kesme Çalışması

Çalışmaya basit bir nefes egzersizi ile başlamak faydalı olacaktır.

Gözlerinizi kapatın.

Nefesimizi dörde kadar sayarak alıyoruz ve yine dörde kadar sayarak veriyoruz. Sadece burnunuzdan nefes alıyoruz. Bunu 5 defa yapıyoruz.

Minik nefes egzersizinden sonra bedeninizin gevşemesine izin verin ve gevşeyin.

Başmelek Mikail’i çağırın. Ona şöyle seslenin.

“Sevgili Başmelek Mikail lütfen gel ve x kişiyle eterik kordonlarımızı kesmeme yardım et.”

Şimdi de bağ kesme çalışması yapacağınız kişiyi gözünüzün önüne getirin ve içinizden şunu söyleyin:

‘Sevgili…..birlikte geçirdiğimiz zamanlar ve bana kattıkların için teşekkür ederim. İkimiz de birbirimizden çok şey öğrendik. İkimizin de bu eterik kordona ihtiyacı yok. Enerjilerimizi özgürleştirmeliyiz. Seni ve kendimi bu bağlardan özgürleştiriyorum. Teşekkür ederim.”

Düşündüğünüz kişi ile bedenleriniz arasındaki bu eterik bağları imajine (hayal) edin.

Başmelek Mikail’in elinde büyük ve altın renkli keskin bir kılıç olduğunu düşünün. Başmelek Mikail’in bu kılıçla, imajine ettiğiniz kişi ile aranızdaki tüm ip şeklindeki kordonu kestiğini hayal edin.

Bu kordonun yere düştüğünü imajine edin ve Mikail’in bu kordon iplere ateş gönderdiğini ve onları altın ve mavi işık aleviyle yaktığını düşünün.

Daha sonra imajine ettiğiniz kişiyi sarılarak, sevgiyle ona veda edin.

Daha sonra Başmelek Mikail’e teşekkür edin. Onun enerjisinin ve şifa verici sevgisinin sizi sardığını hayal edin.

Birkaç saniye sonra gözünüzü açın.

Bu oldukça etkili ve güçlü bir çalışmadır buna niyet edip yapmanız bağları kesmeniz için yeterlidir. Ancak yaptıktan bir süre sonra hala bağların kesilmediğini hissederseniz bu durumda güçlü karmik ilişkiler ya da sözleşmler söz konusu olabilir. Bunun için benden danışmanlık alabilirsiniz.

Bu alıştırmayı arkadaşlarınza ya da daha sağlıklı ilişkiler kurmak için aile üyelerine de yapabilirsiniz. Merak etmeyin aile üyeleri için bu alıştırmayı yaptığınızda ailenizle aranız bozulmaz ve ilişkileriniz kesilmez, ailenizle daha sağlıklı ve bağımsız ilişkiler kurmuş olursunuz. Böylece karmik enerjiler ve durumlar yaratmamış olursunuz.

Hayatın içinde yolumuz insanlar ile kesişecek ve bazen zaman içinde bazıları ile yollarımız ayrılacak bu çok normal bir durum. Burada önemli olan yaşadığımız her durumda farkındalık oluşturarak, almamız gereken dersleri ve öğrenmemiz gerekenleri öğrenip yolumuza devam etmektir.

Şifa olsun.

Meleklerle şifa meditasyonu çalışmaları için

💌 figen.karaaslan@yahoo.com mail adresinden ya da

📱0545 953 82 22 numaralı telefondan benimle iletişime geçebilirsiniz.

⚕️Figen Karaaslan

Astrolog- Ruhsal Şifacı ve Kişisel Gelişim Yazarı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?