Medyada Yaşamı Kullanma Kılavuzu,  Yaşamı Kullanma Kılavuzu

Yaşamsal Konular Yaşamı Kullanma Kılavuzu’nda…

Figen KARAASLAN’ın yaşam sanatına ve iyi bir yaşama dair değerli bilgilerin ve tekniklerin yer aldığı, bilgelerin yaşam deneyimlerinin, başarı hikâyelerinin kaleme alındığı “Yaşamı Kullanma Kılavuzu” kitabı siz değerli okurlarıyla buluşuyor.

Yazarımız; gezgin, pazarlama ve marka uzmanı Figen Karaaslan’ın ‘Yaşam Yolunda’ yolculuk ederken yaşadıklarını, deneyimlediklerini, gördüklerini okuduklarıyla ortaya koymuştur. 2014 yılında basılan Yaşamı Kullanma Kılavuzu kitabı; yaşamı mutlu, bilgece ve ustaca bir farkındalıkla yaşamanın püf noktalarını işliyor…

Daha iyi ve mutlu bir yaşama dair kılavuzluk eden kitap; yaşama motive etmesi ve kişiye farkındalık kazandırması yönüyle, okuyucuları tarafından bir rehber ve doğal antidepresan olarak nitelendiriliyor.

Çırılçıplak ve sıfırdan doğuyoruz hayata. Ne yazık ki, bir kullanma kılavuzuyla gelmiyoruz yaşama. Oysa ne güzel olurdu bir kullanma kılavuzuyla hayata gelebilseydik. Tek bir hakkımızın olduğu, tekrarın olmadığı bu yaşamda daha iyi, daha mutlu ve daha bilgece yaşamak için yaşama dair birçok şeyin yer aldığı bir yaşam kitabı olsaydı elimizde.

‘Yaşam Yolu’nda yolculuk ederken yaşadıklarını, deneyimlediklerini, gördüklerini ve okuduklarıyla ortaya koyan Yaşamı Kullanma Kılavuzu kitabı yaşamı mutlu, bilgece ve ustaca bir farkındalıkla yaşamanın püf noktalarını da içeriyor.

Yaşamı Kullanma Kılavuzu’nun içinde hayata ve hayatı yaşama sanatına dair önemli bilgileri, bilgelerin yaşam deneyimlerini, bilgelik ve başarı hikayelerini bulurken bir başucu kitabı ve bir yaşam kılavuzu olarak yol göstericiniz de olacaktır.

Yazarımız, ‘çok okuyan mı bilir yoksa çok gezen mi?’ sorusunun cevap olarak, hem çok okuyan hem de çok gezen bir gezgin olarak; yaşam yolundaki yolculuk deneyimlerimi bu kitapta, siz değerli okurlarıyla samimi bir şekilde paylaşmaktadır.

Dünyada bize bahşedilen en değerli hediye, hiç kuşkusuz ki yaşamdır. Yaşama sanatında ustalık kazanmak; kendini tanımak, potansiyelini bilmek ve kendini devamlı geliştirmekle mümkündür. İnsan kendini iyi tanımadan, yaşamın da yabancısıdır.”

Figen KARAASLAN

Kitabın İçeriği;

– Yaşamı Kullanma Kılavuzu

– Bilgi ve Bilgelik Kılavuzu

– Egoyu Tanıma ve Yönetme Kılavuzu

– Kurban Rolünü Oynayanlar İçin Kılavuzluk

– Korkulardan Sevgiye Yükseliş Kılavuzluğu

– Aşk Kılavuzu

– Enerjinizi Yüksek Tutma Kılavuzu

– Kelimeleri Kullanma Kılavuzu

– Yaşam Yolunda Yolculuk Kılavuzu

– Değişim Kılavuzu

– Başarı Kılavuzu

– Zararlı Düşünce Kalıplarından Kurtulma Kılavuzu

– Evrensel ve Ruhsal Yasalar Kılavuzu

– Stresi Tanıma ve Yönetme Kılavuzu

– İlişkiler Kılavuzu

Goa Yayınları’ndan çıkarak baskısı kısa sürede tükenen kitabı okumak isteyenler yazarımıza, figen.karaaslan@yahoo.com mail adresi üzerinden ulaşarak imzalı olarak satın alabilir.

Figen Karaaslan Kimdir?

Figen Karaaslan, İstanbul’da doğmuş ve yaşamını İzmir’de sürdürmüştür. Mersin Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği, Yakındoğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunu olan yazar, reklam-metin yazarlığı ve editörlük yapan Karaaslan, Türkiye’nin ilk dijital dergisi olan İndigo Dergisi’nde yazılar yazmış ve derginin yayın kurulunda görev almıştır. Bu süre zarfında Psikoloji ve Yaşam Koçluğu eğitimleri alarak aynı zamanda Seyyahça isimli gezi blog sayfasının da kurucusu ve marka yöneticisi olan ‘Gezgin Yazar’ seyahat etmeyi, insanı içsel yolculuklara taşıdığını düşündüğü için sevmektedir. Bu sebeple de, fırsat buldukça bir seyyah gibi yolculuk yapmaktadır. Yaşamın paylaşıldıkça zenginleştiğine inandığı için ise gördüklerini ve yaşadıklarını Seyyahça’da yazarak, siz okurlarıyla paylaşmaktadır.

Yazar, şu anda B2B hizmet veren reklam ve PR ajansında, pazarlama uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: Enerji Gazetesi

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?